RRETH DESTUDIO

De.studio është një studio arkitekture e re inovative e themeluar në vitin 2017 nga Paola Cobo. Zyra jonë është e vendosur në Tiranë, Shqipëri. Aftësitë tona përfshijnë cdo gje mbi arkitekturën, strategjitë urbane, idetë e reja, eksterieret dhe interieret. Ne krijojme propozime te cilat bashkohen përmes përkthimit kreativ me te gjitha informatat që marrim nga konteksti, kushtet dhe programi. Ne punojmë me sipermarres, pronarë dhe kontraktorë që ofrojnë një sërë shërbimesh përfshirë hartimin,konsultimin dhe inspektimin. Ne përpiqemi jo vetëm për projektet më të mira, por edhe për përvojat më të mira për klientët tanë.

Arkitekturë/dizajn urban
DIZAJN I BRËNDSHËM